Галерия  За компанията

Фирма "КОМПАС" е регистрирана в Бургаския окръжен съд с решение от 10.02.2003г. Тя се явява приемник на дейността на ЕТ „КОМПАС – Коста Попов” регистрирана в Бургаския окръжен съд с решение от 20.01.1994г.


Производствената база в гр.Бургас е изградена върху терен с площ от 9000м2 . Разгъната застроена площ от 3280м2 ,която включва:

  • Производствени халета – 2250 м2
  • Складови помещения – 320 м2
  • Административно – битова част


Като силни страни от работата на „КОМПАС – КП” можем да посочим:

  • Трайното налагане на фирмата на пазара / дейност повече от 15г./ и утвърждаването и като регионален лидер в своята сфера на дейност.
  • Собствена производствена база отговаряща на съвременните европейски изисквания за организация на технологичните процеси с модерна битова и административна част
  • Гъвкава организация на производствения процес, позволяваща да се реагира бързо на потребностите на потребителя.Афинитет към внедряването на нови изделия и технологии.
  • Постоянен, висококвалифициран състав от проектанти и изпълнители, можещи да се справят с нестандартни задачи и да изпълняват „бутикови” поръчки в кратки срокове, гарантирайки високо качество.
  • Висок рейтинг сред клиентите.Дълго и старателно граден имидж на коректен партньор и професионалист в сферата на своята дейност. Изпълнени престижни обекти в регионален и национален мащаб.
  • Коректно отношение към работещите във фирмата кадри, гарантиращо минимално текучество.
  • Дейност ориентирана към строителството и туризма- отрасли силно развити в региона.

Фирма „КОМПАС – КП” ООД е специализирана в изработката на изделия от неръждаема стомана, стъкло, тенти от архитектурен текстил, ковано желязо, интериорни решения .


Заема водеща позиция в производството на метални конструкции и изделия от въглеродна стомана предназначени за строителството.


Стремежът на фирма „КОМПАС – КП” ООД е да гарантира високо качество на предлаганите продукти и услуги с което да превъзхожда конкурентите в бранша. Успоредно с това се работи за непрекъснато усъвършенстване на технологиите на производство и обновяване на технологичното оборудване. Стремежът на фирмата е да усвоява нови технологии и да предлага бутикови изделия.


Философията на която е подчинена нашата дейност е да работим така ,че клиентите ни да ни търсят отново и да ни препоръчват пред други клиенти. Коректността и спазването на поетите ангажименти по отношение на качество и срокове за изпълнение са причина за трайното ни партньорство с много клиенти.


Ние сме отговорни за продуктите и услугите, които предлагаме. Работим само с качествени материали, притежаващи необходимите сертификати от производителя и поемаме гаранционен и извънгаранционен сервиз.